Curriculum Vitae

Aangezien ik mijn oude website kuijlenburg.com heb opgeheven lijkt het mij toch even nodig mij opnieuw aan u voor te stellen.

Ik ben geboren op 24 juni 1948 en heb het tekenen en schilderen al van zeer jong af in mijn systeem zitten. Uiteindelijk heeft dat niet tot een kunstopleiding geleid zoals dat vaak in die dagen ging. na veel omwegen en om het verhaal niet te lang te maken kwam ik uiteindelijk in het Amsterdams Historisch Museum nu Amsterdam Museum terecht. Ik mocht mij daar ruim 20 jaar met de ruimtelijke en grafische vormgeving bezig houden. Een baan waarin ik veel van mijn creativiteit kwijt kon al was het maar door de ongelofelijke diversiteit van mijn werkzaamheden. ik kan spreken van een prachtige tijd met geweldige collega’s. Helaas loopt het leven niet altijd zoals je dat zou willen. Op mijn 43ste moest ik het museum om gezondheidsredenen verlaten. Een moeilijke tijd brak aan. maar dan mag je blij zijn dat je iets kan waar je jezelf weer in terug kunt vinden, dat was dat, wat altijd al met me verbonden was, het tekenen en schilderen. Toen nog wondend in Monnickendam woon ik nu al weer 20 jaar in Nieuw-Roden Drenthe met heel veel plezier. Wat nog mooier is ik geef hier al ruim 18 jaar les bij de Teken en Schildergroep Roden, de TSR. Ik kan u zeggen dat ik daar erg veel plezier aan beleef. Als mensen met veel of weinig talent maar met groot enthousiasme met jou aan het schilderen zijn en je mensen naar grotere hoogte kunt stuwen dan is het voor mij al weer een prachtige dag geweest. Als je mensen met dezelfde passie aan het werk ziet dan word ik daar blij van. Helaas heeft Corona ook hier roet in het eten gegooid maar we hebben goede hoop dat we in het nieuwe seizoen weer volop aan de slag kunnen al is het dan nog wel met beperkingen omdat de corona dan nog niet overwonnen zal zijn. We duimen voor een vaccin. Ik had zoals op mijn eerdere website u lastig kunnen vallen met mijn levensverhaal, wat een CV al gauw wordt maar dat ga ik deze keer niet doen.

Ik hoop dat de site u nieuwsgierig genoeg maakt en u er toe brengt om mij eventueel vragen te stellen, niet over mij maar dingen waar u wat aan denkt te hebben.

Tot dan, Ger Kuijlenburg